Djojj leker Cirkus- signerade ex

Vad ska Djojj få vara med om idag?I familjen Blomnings trädgård ska det bli cirkus! Alla är glada och nyfikna. Alla utom humlan Djojj som ska vara clown. Han är

 

Vad ska Djojj få vara med om idag?

I familjen Blomnings trädgård ska det bli cirkus! Alla är glada och nyfikna. Alla utom humlan Djojj som ska vara clown. Han är orolig för att ingen ska skratta åt honom. Men masken Marre som är cirkusdirektör säger att Djojj visst klarar av det.

Hur ska det gå för Djojj, grodan Kalle Kväk, skalbaggen Skrammel och de andra cirkusartisterna? En sak är säker, så länge retstickorna Surr och Snurr är med så kommer det inte att bli enkelt.

Med över 22 miljoner lyssningar per månad somnar barn över hela Sverige varje kväll till Djojjs vaggvisor och berättelser.

I sagorna om Djojj tar den lilla ödmjuka humlan med lyssnarna på en resa genom naturens magi med teman kring vänskap, ensamhet, att vara blyg och att våga ge sig ut på äventyr. Sagorna vill lära barn att känna empati för naturen och alla levande varelser, stora som små. Den första sagan i bokform är inget undantag.

Författare är skådespelaren, dramatikern och regissören Staffan Götestam. En kreativ och kulturell mångsysslare som även grundat Junibacken i Stockholm och Funnys Äventyr, ett kulturhus för barn i Malmö. Louise Jacobsson är upphovsman till alla illustrationer i Djojjs universum.